Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Sun Nov 23, 2014 4:16 am

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 2:02 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 19, 2012 1:47 pm
Posts: 3
I have a CC128 v0.11 and I'm currently successfully receiving data from the RJ45 port out the back and processing it on an Arduino.

I'd like to be able to power the Arduino from the unregulated power supply on pin 1 of the connector, (to do away with any need for an additional PSU), and have measured it delivering a steady 3.8v which is sufficient for my needs. Unfortunately, as soon as I put any load on that pin - including the multimeter to measure it - the energy reading on the CC128 display flatlines and I get no data transmitted :( After disconnecting pin 1 and power cycling the CC128, the readings spring back to life.

I'm stumped - but that's hardly surprising as I'm a software guy trying to do hardware ;) All suggestions gratefully received.

Where I'm at so far...

Cheers, Stu


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 15, 2012 12:32 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 19, 2012 1:47 pm
Posts: 3
Wow - three weeks to wait to get a simple question "approved" for the "support forum" ???? Impressive :roll:

I ended up approaching the problem from the other way round and supplied power to the Arduino, then fed the regulated 3.3v to pin 1 of the CC128's interface. Worked first time and gives a solution whereby only one PSU is needed for the two devices.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 16, 2012 1:05 am 
Offline

Joined: Mon Apr 18, 2011 5:26 pm
Posts: 138
Location: Melbourne, Australia
Why has this post only just appeared? 25 days after it was posted???? Maybe I missed it before, but I don't think so.
Oh, BTW he has solved his problem without any help from this forum.

_________________
Seeker
"The Truth is out there!"


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 16, 2012 9:49 am 
Offline

Joined: Thu Apr 19, 2012 1:47 pm
Posts: 3
SeekerAfterTruth wrote:
Why has this post only just appeared? 25 days after it was posted???? Maybe I missed it before, but I don't think so.
Oh, BTW he has solved his problem without any help from this forum.


No idea why - but it just sat there awaiting moderation ... like this reply probably will.

I even replied to my own post to say I had sorted it out myself, but I guess that's still in the moderation pile too.

Great way to treat your new customers :x


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group