Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Mon Sep 22, 2014 9:14 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 10:20 am 
Offline

Joined: Tue Jan 17, 2012 1:29 pm
Posts: 7
I have claimed my feed using the "Claim your device" page (https://pachube.com/devices/currentcost) however now all of my devices are reporting a status of FROZEN.

I have removed one of the bridges via my.currentcost.com and re-added as this was a recommendatin on one blog, but that didn't work.

I powered off/on one another bridge and that didn't work

Now I have found a tweet from Current Cost (@current_cost) : 14-dec "Some netsmart users reporting frozen bridges after transfering to the Pachube dashboard. We advise not to tranx until Pachube have resolved".... not sure if this is still valid, but I can't find any notifications to say its fixed....

Help


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 10, 2012 12:40 am 
Offline

Joined: Tue Jan 17, 2012 1:29 pm
Posts: 7
Thanks to Pachube support for fixing this :)

http://community.pachube.com/node/971


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group