Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Sat Nov 29, 2014 3:09 am

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Sep 18, 2011 3:21 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 18, 2011 3:16 pm
Posts: 1
Is there anyway to setup the temp on the EnviR, changing from Fahrenheit to Celsius?

Hector


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 19, 2011 1:33 pm 
Offline

Joined: Sat Apr 16, 2011 1:10 pm
Posts: 328
Location: East Sussex
I guess you are not in Europe?

The ones in the UK are in Celsius only and being old I prefer Fahrenheit :)

Celsius is too course with the difference between 20 and 21 being quite large.

No option in UK version to change displayed temperature format :(

Automan.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group